Van, ami nem rajtam múlik… és van, ami igen…

Nagyon szeretek mindenfélét olvasni, és közben olykor morzsánként, darabonként gyűjtöm az információt. Nem számít persze, hogy mennyit olvasok, sohasem leszek a népszerű amerikai TV-s kvízműsor (JEOPARDY)(*) résztvevője, ahol az élet minden területéről hihetetlenül tájékozottnak kell lenni.

„Mindent tudni”… az életem során sokszor nagyon csábítóan, célként jött elő ez a gondolat. A Biblia tanulmányozása során azonban világos, hogy ez teljesen lehetetlen törekvés az ember számára. Az Örökkévalóságnak ezen az oldalán, a földi életben még rengeteg a rejtély. Megdöbbenve kellett rájönnöm, hogy bizony sokszor érdekesebbnek találtam Isten Igéje titkainak kutatását, mint azt, hogy az Úr által kinyilatkoztatott igazságot és rendelkezéseket megéljem.

„A titkok az ÚRéi, a mi Istenünkéi, a kinyilatkoztatott dolgok pedig a mieink és a fiainkéi mindörökké, hogy teljesítsük ennek a törvénynek minden igéjét.” (5 Mózes, 29:29 – UFO)

Csatlakozz hozzám ezen a héten is! Keressük Isten kinyilatkoztatott igazságát, és engedelmeskedjünk! Miért? Mert felelősek vagyunk, és számadással tartozunk.

Veletek együtt az úton,
Bob Snyder/Győri József

(*)a műsorról bővebben itt lehet olvasni: https://en.wikipedia.org/wiki/Jeopardy! (a ford. megj.)

Eredeti angol verzió: https://www.ihsglobal.org/founders-blog/view/1726/some-things-dont-belong-to-me