Dr. Drenyovszky Irén

Kedves Testvérek!
Köszönöm, hogy “tiszteletbeli”-ként Veletek lehetek. Gyermekgyógyászként nem vettem észre, hogy megöregedtem, így szinte meglepetés, hogy a legöregebbek közé tartozom. Isten kegyelméből sok csodálatosat éltem  meg, sok hálával gondolok Isten személyesen nekem szóló szavára (11 évesen) “Ne félj,mert megváltottalak, neveden szólítottalak, enyém vagy!”
A II. Világháború , ev. lelkész, édesapám elvesztésével (ő 45, én 9 éves voltam), drága védőnő édesanyám helytállása, bátyáimmal egyetemre jutásunk,végzésünk, élsportolóság, Jóskával, férjemmel való találkozásunk és családi életünk, a drága 3 fiúnk, csodálatos menyeim: Rita, Évi, Gabika, a  11 lány-,és 6 fiúunokánk, a különlegesen aranyos dédunokáink (a 13.-at és 14.et várjuk), mind végtelen sok élménnyel és  hálával tölt el. Édesanyám naponta járt be hozzánk, hogy segítsen és férjemmel is egy szívvel-lélekkel, Urunk folyamatos gondoskodásával végeztük tennivalóinkat. Így tehettem le a Csecsemő-és gyermekgyógyászati, majd a Fertőző betegségek szakvizsgát , és 50 évesen az Ev. Teológia levelező tanfolyamát-, lehettem a KOMT elnöke 16 éven át és a Nemzetközi Társaság (ICMDA) Vezetőségében  három cikluson át.             Megváltóm érdeméért bízom Isten bocsánatában mindenért, amit rosszul tettem és elmulasztottam.
Szívből kívánom életetekre Isten áldását, vezetését, oltalmát, és érezzétek, hogy a ti munkátok nem hiábavaló az Úrban! Imádkozom ébredésért, és a munkásokért az aratásban.
Szeretettel Gy-né D. Irén