2011 márciusában kaptam lehetőséget, mintegy elhívásként a mennyei Atyától, hogy az egészségügy területén szolgáljam Őt. Azóta műtéti asszisztensként veszek részt a műtői feladatokban.

 

Vágyam, imám és kérésem, hogy mindannyian, akik az egészségügy területén munkálkodunk, szabadok lehessünk arra, hogy egymást és egymás munkáját tisztelve és támogatva végezhessük hivatásunkat, teljes szívvel-lélekkel, hittel, alázatos szeretettel, úgy, mint egy „egységes, élő organizmus.”

 

Jelen tudjunk lenni, irgalmas ellátást nyújtva beteg embertársaink számára; emberré válni ott és akkor, abban a helyzetben, ahol éppen szükség van, mindenkor segítségül hívva az Úr Jézus nevét.

Időről-időre megálljunk, hogy megújulhassunk, Jézus Krisztust kérve, hogy gyógyítson, vezessen és formáljon.

 

További látásom, mindenkori imám, vágyam, mobil kórházak megszületése, hogy olyan távol eső területeket is el lehessen érni, ahol mélyszegénység van, kevés a szakember és az ellátás. Krisztusi, irgalmas lelkületet közvetítő és szolgálatot vállaló kórházak, intézmények létrejötte, valamint imacsoportok megalakulása, abból a célból,  hogy beteg embertársaink a fizikai gyógyítás mellett lelkileg és szellemileg is támogatva érezhessék magukat, emellett az értük fáradozó, mellettük levő segítők, dolgozók is megtalálhassák lelki egyensúlyukat, fenntarthassák hivatásuk iránti lelkesedésüket.

 

Megtisztelő feladat, hogy a KOMT a tagjai közé hívott. Hiszem, hogy a munkatársaimmal és a tagokkal együtt kérhetjük és megélhetjük, hogy maga, az ÚR megy előttünk és Ő mutatja az utat számunkra. Úgy legyen! Ámen.