KOMT Belépési nyilatkozat és Adatkezelési hozzájárulás

Egyesületünk céljairól, tevékenységeiről, felépítéséről, illetve a tagsághoz kapcsolódó jogokról és kötelezettségekről a KOMT Alapszabályából tájékozódhat, amely honlapunkon is olvasható.

Tagsági jelentkezés kezdeményezéséhez, kérjük használja az alábbi űrlapot. Nyomtatást és aláírást követően scan-elve küldje a komt@komt.hu címre. Munkatársunk felveszi önnel a kapcsolatot.

Az Egyesület rendes tagja lehet minden egészségügyi dolgozó, hallgató, aki Jézus Krisztust urának vallja, egyetért az Egyesület céljaival, aktív részvételt vállal azok megvalósításában, elfogadja az Egyesület Alapszabályát, valamint az abban megfogalmazott kötelezettségeket.

Az Egyesület pártoló tagja lehet az, aki Jézus Krisztust urának vallja, és aki az Egyesület tevékenységéhez anyagi, szakmai vagy egyéb támogatást kíván nyújtani, valamint vállalja a pártoló tagsággal járó kötelezettségek teljesítését, illetőleg jogi személy esetén az Egyesület tevékenységéhez kapcsolódó támogatási szerződés megkötését, az abban foglaltak teljesítését.