Bemutatkozás Balláné Dr. Molnár Márta

Keresztyén családból származom, 13 évesen fogadtam be Krisztust, mint Megváltómat. 1982-ben kötöttünk házasságot férjemmel, Balla Tiborral. Az Úr öt gyermekkel ajándékozott meg, három fiunk és két lányunk van, mindannyian felnőttek. 1985-ben végeztem a Semmelweis Egyetem ÁOK-n. Végzés után, majd a SE III. Belklinika laboratóriumában kaptam állást. Gyermekeim nevelése, otthon tanítása után 2004-től álltam ismét munkába Budapesten a SE Tüdőklinikán, 2009-ben szakvizsgáztam tüdőgyógyászatból. 2009-2018-ig Gödöllőn, majd 2018 április óta a Budapest XVI. kerületi Tüdőgondozóban dolgozom. Célom, hogy lelkiismeretesen, jó szakmai felkészültséggel dolgozzam, és életemmel, szavaimmal Krisztus szeretetét adjam át a munkatársaimnak és a betegeknek is.

Kezdetektől a KOMT tagja vagyok, családi helyzetemből adódóan változó aktivitással. Az Istentől kapott élet tiszteletét, védelmét képviselem, ezért vállaltam önkéntes munkát a Kiáltás az Életért Egyesületben is.

A KOMT-ban a vezetőkkel együttműködve, együtt mozdulva, a tagsággal kapcsolatot tartva szeretném segíteni Isten tervének megvalósulását az egészségügyben.